top of page
egy nap.png

Megfordult már a fejedben, hogy teljes átalakuláson vegyél részt?

Szeretnél kicsit vagányabban öltözködni, eltérni a megszokott stílusodtól?

Vendégeink nagy százalékban kitartottak az általunk megalkotott stílus mellett és hatalmas változásról számoltak be életükben.

Igen, mert néha egy kis dolog is elég ahhoz, hogy kilépj a komfort zónádból és másként tekints magadra és a világra. 

Egy nap, AMI RÓLAD SZÓL!-

gyere és próbáld ki magad, adj egy esélyt a változásnak! Csodák csak akkor történnek, ha teszünk is érte,

nyerd vissza önbizalmad. 

Várunk szeretettel!

Image by Jazmin Quaynor

Smink és stílustanácsadás- Vera

Vera nagyszerű szakember és ember ismerő. Nagyon jó érzéke van ahhoz, hogy a személyiségedhez, külső jegyeidhez igazítsa a sminket. Miközben megszépíti az arcodat rengeteg hasznos tanáccsal lát el és bármilyen kérdésedre szívesen válaszol. Ruhatárad újraértelmezésében is a segítségedre lesz, garantáltan színt hoz a mindennapjaidba!

Image by "Jessie Dee" Dabrowski www.jessiedee.net

Frizura- Csabi

Csabi nagyszerű érzékkel rendelkezik ahhoz, hogy az arcformádhoz legjobban illő frizurát kreálja számodra. Ügyel arra, ha frizurád színváltoztatáson esik át a tónusok teljes mértékben illeszkedjenek külső megjelenésedhez, ezzel is erősítve az egységes, nőies vonalat. Munka közben felkészít arra, hogy a későbbiekben hogy ápold és formázd hajad, hogy minél tovább tartson a varázs.

Image by Yoann Siloine

 Fotó- Orsi

Lásd magadban a szépet és éld meg a változást. Legyél felszabadult, elégedett önmagaddal és a külsőddel. Orsi hivatásának érzi a fotózás során, hogy minden vendégben ezt az érzést erősítse. Csakis így valósulhat meg a teljes átalakulás, ami elsősorban a léleknél kezdődik. Az oldott, jó hangulat garantált ahhoz, hogy megmutasd ki vagy valójában! 

Ajánlatunk

Mit tegyél, ha szeretnél részt venni a megújuláson?

  1. Vedd fel velünk a kapcsolatot a Jelentkezz gombra kattintva vagy az elérhetőségeink egyikén.

  2. Ezután megbeszélünk egy időpontot személyes konzultációra, ami kb. 20 percet vesz majd igénybe. Szeretnénk megismerni téged, látni hogy milyen smink, frizura, szettek működnek együtt legjobban a személyiségeddel, kisugárzásoddal. Elengedhetetlennek tartjuk a közöttünk lévő összhangot ahhoz, hogy profi módon tudjunk veled, érted dolgozni.

  3. Az előre egyeztetett "Nagy napodon" Csabi elkészíti Neked a közösen megálmodott frizurát, Vera olyan sminket készít Neked, ami előhozza a benned szunnyadó nőiességet, Orsi pedig segít leküzdeni kamera előtti félelmedet és kihozza belőled legjobb formádat.

  4. -A fotózástól számított 5 napon belül Orsi jelentkezik az előre leválogatott, nyers képekkel, amelyből kiválaszthatod a csomagban foglalt képek mennyiségét.

  5. -Ezután sem engedjük el a kezed, hogy megtartsd bomba formádat jelentkezhetsz a későbbiekben is személyes konzultációra. 

bottom of page